Home Over BRANDLEE

Over BRANDLEE

BRANDLEE MEDIA is ontstaan uit een extreme passie voor commercie, reclame, branding, on- en offline marketing services en diensten. Wij hebben +7 jaar aan kennis en expertise opgedaan en dat blijven we doen.  “Wie oude kennis koestert en voortdurend nieuwe vergaart, mag een leraar van anderen zijn”
(Confucius, Chinees filosoof) 
 
Wanneer er in een opdracht gematched moet worden aan diverse proposities, is er een “inhouse” netwerk aan branding en marketing professionals beschikbaar. Dit overigens altijd o.b.v. één vast aanspreekpunt en zijn kwaliteit en beschikbaarheid hierin door ons gewaarborgd. Wij doen er alles aan om jouw totale branding & marketing partner te zijn en voor een lange termijn te blijven.

Marketing met “winst” oogmerk

Wij optimaliseren met nulletjes en eentjes maar maken communicatief graag de vertaalslag naar euro’s en rendement. Er zijn met diverse slimme tools, producten en/of kanalen veel groei mogelijkheden te realiseren, die vaak ook nog eens perfect meetbaar zijn.

Door onze ruime expertise met branding en diverse on- en offline marketing platformen maken wij jouw bedrijf, product of dienst snel beter vindbaar. Dit uiteraard met de intentie jouw onderneming, merk, diensten of producten een enorme visuele en commerciële boost te geven.

Transparantie

Vooraf sparren we samen over de verwachte campagne doelstellingen en of deze realistisch zijn. Tijdens de samenwerking heb je altijd volledige inzage in de campagnes, investeringen en behaalde resultaten. Wij laten jouw die behaalde resultaten dan ook graag echt begrijpen, en nemen je graag hierin mee (indien gewenst). Dat is de basis voor elke vruchtbare samenwerking.
"We just do it, or we don't even take the challenge!